OrenburgStructurele kenmerken van droge transformatorenTechnologie ter verbetering van milieuprestat

  • vrijgavetijd:2022-05-05 23:50:57
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:250
  • Korte omschrijving:

    Orenburg,Orenburgtransformator met olieonderdompeling,Na het aanscherpen van de losse bouten verzegel de flens, en het oplossen v

Artikel inhoud
Orenburgtransformator met olieonderdompeling,

Na het aanscherpen van de losse bouten verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

OrenburgDe juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, dus de gebruikelijke belasting is KW, en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Uitgerust met een temperatuurregelaar wordt platina thermistor (pt) naast het ingebedde gat aan de bovenkant van de laagspanningssolenoïde spoel geplaatst om de temperatuurstijging van de wikkeling van de transformator te testen, de centrifugale ventilator te stoppen, het opzetten van een gemeenschappelijk probleem alarm, het overtempure alarm en het overtemperature struikeleffect, en betrouwbare overdrukbeveiliging machines en apparatuur voor de droge test test te leveren om de veiligheidsprestaties van de transformator te testen.

VenezuelaNa de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Bij het verlaten van de fabriek zijn de productie en verwerking niet soepel en de afdichting is slecht. De gemeenschappelijke fout van olielekkage zal worden veroorzaakt nadat de olie transformator is verzegeld voor een periode van tijd.


OrenburgStructurele kenmerken van droge transformatorenTechnologie ter verbetering van milieuprestaties



Fabriek voor droge transformatoren

Controleoor voor omzetters

De projectkosten zijn verschillend. Vergeleken met de aankoopprijs van de capaciteitstransformator is de aankoopprijs van droge transformator veel hoger dan die van olie ondergedompelde transformator.

Standaard voorschriftenNa de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, en stel de overrompelende beschermingswaarde aan.

fabrikant van droge transformatoren

Het geluid van droge transformator behoort tot laagfrequent geluid. In een klein gebied wordt het grootste deel verspreid naar gelang van de structuur van het gebouw. Dit soort laagfrequent geluid wordt naar het huis verspreid volgens het huis gebouw,OrenburgVoordelen van droge transformatoren, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid, dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.


OrenburgStructurele kenmerken van droge transformatorenTechnologie ter verbetering van milieuprestaties



Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator, wanneer de olie ondergedompelde transformator uitvalt,OrenburgTransformer energie, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Veiligheid en gezondheidLook van olie van de radiator

Overtemperatuuralarm en -verplaatsing: het verzamelen van wikkelings- of ijzerkerntemperatuursignalen overeenkomstig de temperatuurmeetweerstanden van de PTC-discrete systeemthermistor die zijn ingebed in de wikkeling van de onderste spanning. Wanneer de temperatuur van de wikkeling van de transformator weer stijgt, als het ;, voert de systeemsoftware het bovenmatige alarmsysteem uit; Als de temperatuur stijgt tot ; opnieuw en de transformator niet meer kan functioneren moet het overtemperaire struikeldatasignaal naar het secundaire onderhoudscircuit worden getransporteerd, en moet de transformator snel worden geactiveerd.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

OrenburgVerminderde isolering

Wat is de golflengte van olie ondergedompelde transformator?

Onder normale omstandigheden moet de eigenlijke werking van de olie ondergedompelde transformator worden uitgevoerd door het operationeel en onderhoudspersoneel ter plaatse. Binnen een week na de exploitatie van het net moeten het personeel voor het beheer van de exploitatie en het onderhoud het veiligheidscontrolebereik van de transformator verbeteren en onmiddellijk contact opnemen met het projectpersoneel ter plaatse in geval van problemen, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

OrenburgOverige productinformatie
  • Hamburg-WandsbekJiangsu hydraulisch hefplatformAanbeveling van hoge kwaliteit

    Hamburg-WandsbekJiangsu hydraulisch hefplatformAanbeveling van hoge kwaliteit

  • BotropNameBeweegbaar hydraulisch hefplatformVolledige voorraadprijs concessies

    BotropNameBeweegbaar hydraulisch hefplatformVolledige voorraadprijs concessies

  • BotropNameHydraulisch hefplatformOnderhoudsstappen

    BotropNameHydraulisch hefplatformOnderhoudsstappen

  • BotropNameOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformZal het een keerpunt inluiden?

    BotropNameOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformZal het een keerpunt inluiden?

  • BotropNameProvinciale mobiele instapbrugVeel voorkomende zaken die aandacht behoeven

    BotropNameProvinciale mobiele instapbrugVeel voorkomende zaken die aandacht behoeven

  • NiveauMobiele hydraulische instapbrugDe impact van de prestaties van de apparatuur

    NiveauMobiele hydraulische instapbrugDe impact van de prestaties van de apparatuur

  • Washington DCZelflopend schaarvorkhefplatformKeer terug naar stabiliteit

    Washington DCZelflopend schaarvorkhefplatformKeer terug naar stabiliteit

  • TorrenNameKleine lift tentoonstellingshalSpeel in op de marktvraag met kwaliteit

    TorrenNameKleine lift tentoonstellingshalSpeel in op de marktvraag met kwaliteit

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!